Over 12Buff

De bandleden hebben uiteenlopende ervaringen opgedaan, de muziekinteresses zijn gevarieerd en dus biedt 12Buff  een interessante 'stijlmix'. En als je dan toch in hokjes moet denken dan past 12Buff voornamelijk in de hoek van Pop/rock en Alternative.

12Buff is een Utrechtse band en ontstaan uit de band The Basement (1989) Na een aantal wisselingen maakt de band sinds de zomer van 2015 in deze bezetting 12Buff.


Johan van Soest: basgitaar en zang
Wordt ook wel de Nederlandse Michael Stipe genoemd door zijn niet onverdienstelijke zang en begeleidt zijn baspartij ritmisch met zijn krullenkop. Zijn motto: NOT FADE AWAY!  
Jeroen Pieck: piano, gitaar en zang
Doet zijn ding het liefst elk uur van de dag en gaat er dan daarna ook nog graag even op doooorrr... een vat vol talent op de toetsen, gitaar en als zanger en liedjesschrijver!


  
Floris Nuijts: drums
Gemak en gedreven ... schijnbaar achteloos speelt hij de pannen van het dak. Geen ritme is te gek voor deze gast met een subliem ritmegevoel!


Stefan van Jole: gitaar
Master in Atmosphere! Zo kunnen we hem het best omschrijven. Met zijn effecten voegt hij een geheel eigen laag toe aan de totale sound van 12Buff!


Voor boekingen of  contact 
Mail naar info@12buff.nl
johanvansoest@xs4all.nl of bel +31 6 5119 0624 (Johan)

Bekijk ook 12Buff live: video en audio opnames

Geen opmerkingen:

Een reactie posten