Over 12Buff

De bandleden hebben uiteenlopende ervaringen opgedaan, de muziekinteresses zijn gevarieerd en dus biedt 12Buff  een interessante 'stijlmix'. En als je dan toch in hokjes moet denken dan past 12Buff voornamelijk in de hoek van Pop/rock en Alternative.

12Buff is een Utrechtse band en ontstaan uit de band The Basement (1989) Na een aantal wisselingen maakt de band sinds coronajaar 2020 in deze bezetting de nieuwste 12Buff.

Johan van Soest: basgitaar en zang
Wordt ook wel de Nederlandse Michael Stipe genoemd door zijn niet onverdienstelijke zang en begeleidt zijn baspartij ritmisch met zijn krullenkop. Zijn motto: NOT FADE AWAY!  


Jeroen Pieck: piano, gitaar en zang
Doet zijn ding het liefst elk uur van de dag en gaat er dan daarna ook nog graag even op doooorrr... een vat vol talent op de toetsen, gitaar en als zanger en liedjesschrijver!


 
  
Robbert Hall: drums
Meesterlijk voorbereider en ogenschijnlijk moeiteloos de motor van de band! Geeft ook nog eens les Economie op de middelbare school en weet de rest van de band in toom te houden:-)


Pim van der Steen: gitaar en zang

Master in Atmosphere en soundscapes! Degene die alle partijen in de nummers bij elkaar lijmt met zijn creatieve geest en dito effecten!
Voor boekingen of  contact 
Mail naar johan.van.soest@ziggo.nl of bel +31 6 5119 0624 (Johan)

Bekijk ook 12Buff live: video en audio opnames

Geen opmerkingen:

Een reactie posten